I en stadig mer mangfoldig kommune i de vestlige forstedene

Ingen nakne dommere i sør

canada goose Hvis du er i tvil om at ‘Holiday Season’ betyr jul, går du til ditt lokale kjøpesenter, spesielt sant for de som bor i Sør som jeg gjør. Selv om skiltene sier ‘Holiday’ i stedet for ‘Christmas’, gjør de omkringliggende symbolene julestjernen klar. Det er ingen annen forklaring på de røde og grønne farger, dekorerte juletrær, hollygter, sleider full av innpakket gaver og flygende reinsdyr. Hvilken annen forklaring er mulig for mangel på salg av hanukkah på kjøpesenteret med tilhørende blå og hvite farger, dreidels og menorahs. Jeg publiserte min første artikkel om desember-dilemmaet i Det kristne århundre for over 20 år siden, og min oppgave nå er, ‘jo flere ting endres, jo mer blir de det samme.’ Og det går doble her i Sør. canada goose

canada goose jakker dame Alle de årene siden, reagerte jeg på en forsidehistorie https://www.canada-goose-jakker.com om et juletreoppløp i The Chicago Tribune, over brettet med et strålende, nesten fullsidet bilde. I en stadig mer mangfoldig kommune i de vestlige forstedene besluttet rektor på en offentlig videregående skole å respektere det religiøse mangfoldet i Canada Goose outlet-utvalget og re-plassere Canada Goose-butikkene uk, det årlige juletreet fra over inngangsdøren til et hjørne i lobbyen. Tusen studenter tok på gata. underveis de plukket opp en politi eskorte. De marsjerte over byen til andre videregående skole der i protest mot fjerning med noen av barna som ropte: ‘Gå tilbake hvor du kom fra!’ Og jødene som så på mars, inkludert datteren min, var ropene: ‘Gå tilbake til Jerusalem!’ canada goose jakker dame

canada goose jakker herre Da gatemerkene ankom på videregående skole nr. 2, ventet de støtte fra kirken over gaten fra skolen. Studentene og støttemennene ble møtt med et uventet syn. Det var ikke noe juletre ved kirken eller i lobbyen. Ifølge kirkens pastor var juletreet et hedensk symbol, hadde ingen plass på religiøse grunnlag, og var et symbol på sekularisering av hva som skulle være en hellig, religiøs feiring. I stedet for et juletre, utgikk den autentiske gressparken, en detaljert omtale av julehistorien som fant sted ikke langt fra Jerusalem hvor datteren min ble fortalt at han skulle bli fortalt. canada goose jakker herre

canada goose jakke Denne opprøret var en tidlig salvo mot krigen på julen, en krig lansert av egyptiske ateister og de mot religionsfrihet. Jorden var offentlig skole, og da spredte den seg til bybiblioteket og til displayene på torget. Selv ettersom vi har blitt mer varierte i årtier siden denne hendelsen, som krigen har intensivert, som speilet i New York City vår valgprosess i år. Den nylige avgjørelsen til Santa Monica City om å ikke ha noen religiøse offentlige displays viser frustrasjonen over mangel på gode alternativer for å dele rom. Enhver regjering som har forsøkt å imøtekomme alle involverte religiøse partier, forstår sanne smerter. canada goose jakke

canada goose salg Men det nakenes offentlige torg, jeg hørte for første gang på en konferanse i Chicago circa 1990, har lenge vært en ikke-forrett i forhandlinger. Det fortsetter å være tilfelle, sikkert her i Sør. Vacuum of nothingness er sett mer et symbol på invasiv sekularisme enn en innkvartering av religiøst mangfold og tro. Mens noen sier at kirken og staten er separert som en logisk og juridisk grunnlag for det nakenes offentlige torg, ser de lokale kristne samfunn det som en trussel mot religionsfrihet, et forbud mot det som alltid har blitt gjort. Her i Sør har tradisjon og ‘vi’ alltid gjort det på den måten ‘mer overbevisende enn de juridiske fargene. Det bør ikke komme som en overraskelse at det voksende fokuset på utadvendte grupper presser for å skille kirken og staten i Sør er sett som moderne carpetbaggers av mange. canada goose salg

canada goose jakke dame Offentlige skoler er hovedmål. Lokale aviser driver forsidehistorier av regjeringskanslederne som bruker bibelske vers, fotballtrener som har kristne bønner før et spill og offentlige skolepraksjonsseremonier i kirker. Programmer som stod på kirker for å gi busser til å delta på offentlige turer på offentlige turer, stenges i økende grad. Likevel, privatfinansierte bibelklasser fortsetter å bli tilbudt på mange skoler. Dybden av kristen identitet i Sør skal ikke undervurderes, og heller ikke følelsen av personlig kontakt med Jesus. Southern tradisjon betyr at mye er igjen intakt som har blitt fjernet andre steder i landet. canada goose jakke dame

canada goose trillium Hva betyr dette for jul i offentlige skoler i sør? Utgaver av religiøse sanger og symboler blir vanligvis adressert stille. Forhandlinger for barn av ikke-kristne familier finner sted bak lukkede dører. Disse studentene blir ofte unnskyldt fra forsamlinger der de ville føle seg ubehagelig. Andre går ganske enkelt med strømmen. For dem er juletrær sekulære feriesymboler, som er de røde og grønne lysene, hollygter, og flyrner og reinsdyr. Deres hjem har ikke noe av denne sekulære / julegaveutstyret, og de er godt klar over deres adskilthet. Men med mindre du er villig og i stand til å gå i krig, er disse symbolene generelt enige om å være relativt harmløse. canada goose trillium

canada goose victoria Krigen er langt mer sannsynlig å starte over de mer religiøse symbolene til julen: crche og religiøse julesanger. Her i sør har protest selv over disse dypt religiøse symbolene blitt dempet. Den goose outlet Canada tar en dristig gruppe for å be om tillatelse til å opprette en Hanukkah Menorah på det offentlige torget. Ofte har disse gruppene lederskap som ikke er innfødte sørlige. Her i Chattanooga har den offentlige belysningen av et stort Hanukkah Menorah blitt en tradisjon de siste canada goose outlet årene. Dens tilstedeværelse er bevis på at en offentlig religiøs desember i Sør er langt bedre mottatt enn en naken canada goose victoria.