LONDEN Als iemand enige hoop had dat president Trump vóór zijn

Trump vergelijkt London Hospital met ‘a War Zone’

moncler jassen President Trump op de Nationale Rifle Association-conferentie in Dallas op vrijdag, waar hij sprak over een ziekenhuis in Londen met ‘bloed over de vloer’. LONDEN Als iemand enige hoop had dat president Trump vóór zijn moncler jas dames bezoek in Engeland een meer verzoenende toon zou aannemen Juli, het werd onderuit gehaald op vrijdag, toen hij eerder verscheen en een grap maakte over de misdaadcijfers van Londen. moncler jassen

moncler jassen dames ‘Messen, messen, messen, messen,’ zei hij, terwijl hij een steekbeweging nabootste terwijl hij het wapenbezit verdedigde in de Verenigde Staten. moncler jassen dames

moncler jas dames sale Zeggend dat de Amerikanen ‘het recht moncler jassen heren hadden om wapens te dragen’ werden belegerd, ‘zei hij:’ Ik heb onlangs een verhaal gelezen dat moncler jas dames in Londen, dat ongelofelijk zware wapenswetten heeft, een eens zeer prestigieus moncler jas dames ziekenhuis in het midden een oorlogsgebied is voor vreselijke zaken stekende wonden. ‘ moncler jas dames sale

2018 moncler Toen hij de golf moncler jassen heren van mescriminaliteit in Londen leek te koppelen aan moncler jassen dames een verbod op moncler jas sale wapens, voegde hij eraan toe: ‘Ze hebben geen wapens. moncler jassen dames sale Ze hebben messen en in plaats moncler jassen heren daarvan is er bloed over de verdiepingen van dit ziekenhuis. ‘ 2018 moncler

moncler jassen heren sale De reactie in Groot-Brittannië was vermoeide humor en verbijstering. Velen in het nieuws en sociale media vroegen zich af waar de president zijn moncler outlet sale informatie vandaan haalde. 5, 2018 moncler jassen heren sale

moncler jas heren Moncler Outlet sale Volgens de BBC heeft de heer Trump misschien vorige maand een interview met Radio 4 moncler uitverkoop gebruikt als inspiratiebron voor een Londense traumachirurg, Dr. Martin P. Griffiths, die zei dat hij slachtoffers ‘dagelijks’ behandelde. moncler https://www.monclerjassenoutlet.nl jas heren sale

moncler jas dames Hij voegde eraan toe moncler jas heren sale dat sommige moncler jas dames van zijn militaire collega’s hun praktijk in de instelling hadden beschreven moncler sale als vergelijkbaar met die van een militair moncler jassen dames sale kamp in moncler dames Afghanistan. Het interview werd moncler jassen heren sale opgepikt moncler uitverkoop door Mail Online. moncler jas dames

moncler jassen heren Maar de chirurg, moncler jassen dames die voor het Royal London Hospital werkt, suggereert dat hij het hele punt had gemist en zei dat hij ‘graag de heer uitnodigde. We zijn trots op onze toonaangevende service en de mensen van Londen te dienen.’ moncler jassen heren

moncler sale Stabbings in Londen waren op 2018 moncler hun hoogste niveau in zes jaar: ten minste 38 mensen in Londen zijn tot moncler dames nu toe dit jaar gestorven aan moncler jas heren mescriminaliteit, volgens de Metropolitan Police. moncler sale

moncler jassen dames sale Meer dan 30.000 Amerikanen werden in 2016 door vuurwapens gedood, volgens statistieken van de Centers for Disease Control moncler jas dames sale and Protection. moncler jassen dames sale

moncler jas sale In Frankrijk, nadat de heer Trump zei dat een burger het bloedbad in het Bataclan-concertgebouw in november 2015 had kunnen moncler outlet sale stoppen als die persoon gewapend was met een pistool, zei Franois Hollande, de voormalige Franse president, op Twitter dat de opmerkingen en capriolen waren ‘schandelijk’ en ‘obsceen’, volgens Reuters. moncler jas sale

moncler jas outlet De burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo, moncler sale zei ook dat de uitbeelding van de aanvallen door de heer Trump ‘minachtend en onwaardig’ was moncler jas outlet.