En Seminole County Sheriff ‘s inspektør

Pastorer har som mål å holde fred i Zimmerman-forsøket

canada goose outlet norge Av Mark I. Pinsky, spesielt til CNN canada goose outlet norge

canada goose billig Sanford, Florida (CNN) Som retten til å begynne å begynne på retten, er rettssalen seter på en premie på George Zimmerman, som er belastet med andre gradersmord i Skytings død av Trayvon Martin, en ubevæpnet svart tenåring. canada goose billig

Men i et uvanlig arrangement er fire seter i den andre raden, bare noen skritt fra juryboksen, tildelt en gruppe kalt ‘Sanford Pastors Connecting.’

canada goose importør norge Den multi racial ministerielle foreningen har lovet å vitne til de høyprofilerte saksbehandlingene under rettssaken og for å holde freden etterpå. canada goose importør norge

canada goose norge Alle prestene i Canada har oppnådd enighet om å støtte juryens dom i den rasistiske saken, noe som utløste store samlinger og marches ledet av sivile rettigheter figurer som Rev Al Sharpton og Jesse Jackson. canada goose norge

Etter behov vil pastorene rapportere rettssalen hendelser til folkemengder som forventes å samles utenfor rettshuset, så vel som til deres menigheter, og har blitt enige om å ta av inflammatoriske rykter.

canada goose jakke ‘Uavhengig av hva dommen er, kan vi unngå volden, sier rektor Robert K. Gregory Jr., fra Good News Jail Prison Ministry i Sanford. Vi jobber sammen, tillit kan bygges.’ canada goose jakke

canada goose dunjakke Zimmerman, medlem av Neighborhood Watch i hans gated community, blir anklaget for stalking og dødelig skyting Martin, som bodde hos sin far, på 26 februar 2012. canada https://www.canada-goose-jakker.com goose dunjakke

Forsvaret hevder at Martin, som returnerte fra en nærbutikk, slått Zimmerman, som deretter sparket i selvforsvar.

canada goose norge forhandler Zimmerman-rettssaken: Det du trenger å vite canada goose norge forhandler

To dusin medieplasser på rettssalen er polerte tre seter har blitt tildelt av lotteri med samme beløp satt til side for allmennheten. En annen tolv flekker i rektangulært kammer er reservert for Canada Goose butikk Zimmerman og Martin familier. Institutt for Justice Community Relations Service. En Seminole County Sheriff ‘s inspektør, som er en ordinert canada goose outlet i uk minister, håndterer planleggingen. Blant de kristne prestene som har registrert seg, er det evangeliske og mainline-menigheter; små, urbane sogne og forstads megachurches.

canada goose salg ‘Vi’ ser på å gi lederskap, for å trøste folk gjennom Guds ord og bønn, ‘sa rektor Sharon Patterson, om å få huset i rekkefølge, en liten afrikansk amerikansk menighet. canada goose salg

‘Vi vil at vår tilstedeværelse skal oppmuntre dem til å forstå at så lenge Gud er i kontroll, vil alt fungere bra,’ sa pastoren.

Patterson bringer en spesiell fortid til hennes rettssal vitne. Alan Brumback, pastor i Sanfords sentrale baptistkirke, var en av de første og få lokale hvite prestene til å delta i de hovedsakelig svarte marsjer og demonstrasjoner i kølvandet på Martin-skytingen.

Men Brumback, hvis menighet er legitim rasistisk, sa han ikke ville være en del av rettssalen.

‘Jeg ringer til min kirke for å be for vår by og for å dele de eneste nyhetene som kan bringe forsoning,’ sa han, ‘Jesu Kristi evangelium. Det er min eneste agenda.’

canada goose jakke oslo Live blogg: Zimmerman-prøven starter canada goose jakke oslo

Uansett hva det er, vil dommen bli Guds vilje, sa Rev. Lowman J. Oliver III av St. Paul Missionary Baptist Church i Sanford.

canada goose i norge ‘Vi ber om at utfallet vil være rettferdig til alle parter, sa han. ‘Hvordan ser det ut? Jeg kan ikke svare på det. Våre roller er som fredsskapere. Det er viktigere at vi sender en melding om at vi opprettholder freden. ‘ canada goose i norge

Men Oliver sa at fredelig aksept av en dom ikke betyr at folk må være enige med det. De kan sikkert ha ‘en rettferdig respons’, så lenge det er voldelig.

canada goose norge nettbutikk ‘Det er en historie med splittelse i dette samfunnet, og det er en historie som involverer vold mot svart ungdom’ som må tas opp, sa dommerne. canada goose norge nettbutikk

Latter, innrømmet de at de ikke canada goose outlet var vant til å sitte stille og stille i unpadded pews så lenge mens andre snakket.